Menu

DEZVOLTAREA INTUITIEI PDF

0 Comments

Dezvoltarea Intuitiei de Shakti Gawain. Uploaded by violeta5. motivational. Copyright: © All Rights Reserved. Download as PDF or read online from Scribd. Pdf creative visualization shakti gawain – creative visualization shakti gawain Shakti Gawain, a pioneer in the field and author of Creative. Shakti Gawain Dezvoltarea Intuitiei. Report. Post on Feb 64 Views. Category: Documents. 64 Downloads. Download. prev. next. out of Download .

Author: Shazil Vudorn
Country: Cyprus
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 10 April 2013
Pages: 390
PDF File Size: 14.79 Mb
ePub File Size: 9.50 Mb
ISBN: 979-2-91031-768-7
Downloads: 66730
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagakazahn

Conectarea cu Sinele Divin. Dezvoltarea intuitiei

Descopera lumea fascinata a meditatiilor ghidate si lasa-te purtat catre o stare de pace si relaxare profunda, de regasire a sinelui si vindecare emotionala. Categorii Dezvotarea ghidate Zen zilnic pentru relaxare profunda, vindecare emotionala si spirituala.

Carduri cu mesaje pentru ghidarea ta zilnica si dezvoltarea intuitiei.

Dezvoltare personala, spiritualitate, motivatie, inspiratie. Bine ai venit in lumea afirmatiilor pozitive care te intultiei ajuta sa-ti redescoperi puterea interioara si si iubirea fata de sine.

Poti repeta aceste afirmatii ori de cate ori simti nevoiade preferat dimineata si seara De multe ori ma concentrez foarte mult pe cat mai am de invatat, pe cate cursuri si formari doresc sa mai fac si cate aspecte din mine mai devoltarea nevoie de acceptare sau slefuire.

  ISO 12103-A2 PDF

Mereu cer mai mult si mai mult, de la mine insami Cu totii cautam o liniste interioara, acea liniste din viata si din suflet care-ti ofera claritatea de a lua cele mai bune decizii si de a reactiona intelept in fata provocarilor; acea liniste care te face sa zaresti chiar si pentru cateva minute, lumina a tot ce exista. Vindeca-ti viata prin intermediul meditatiei si vizualizarilor ghidate, redescoperind starea de armonie si pace interioara.

Bucura-te dezvoltatea acum de aceasta experienta simtind beneficiile calatoriei catre Universul tau interior! Daca ai putea pune intrebari despre relatii, decizii sau situatii din viata ta si ai primi raspunsuri asupra carora poti medita sau contempla, te-ar ajuta in viata de zi cu zi?

Ce este intuiția, cum funcționează și când dă greș. Psihologul explică

Sunt fericita ca am putut crea pentru tine o aplicatie web, ce contine peste 50 de intuitkei cu mesaje si o interpretarea lor. Foloseste aplicatia in fiecare zi, ori de cate ori simti nevoia, pentru a accesa prin Legea atractiei, ceea ce Universul vrea sa-ti transmita.

Cele mai noi articole Arderea karmei din 3 vieti anterioare Meditatia feminitatii — Afirmatii pozitive zilnice pentru iubirea de sine Jurnalul unui scop — Schimbarea este posibila! Dezvoltare motivatiei — adevar sau provocare Mitul gandirii pozitive si filosofia ipocriziei. Meditatii ghidate Zen zilnic pentru relaxare profunda, vindecare emotionala si spirituala. Intreaba Universul Carduri cu mesaje pentru ghidarea ta zilnica si dezvoltarea intuitiei.

  CONTABILIDADE ANALITICA EXERCICIOS RESOLVIDOS PDF

Articole Dezvoltare personala, spiritualitate, motivatie, inspiratie.

Blog Jurnalul unui scop – emotii, povesti si ganduri pentru voi. Cele mai noi articole. Jurnalul unui scop — Schimbarea este posibila!

Meditatii Ghidate Cu totii cautam o liniste interioara, dezvoltagea liniste din viata si din suflet care-ti ofera claritatea de a lua cele mai bune decizii si de a reactiona intelept in fata provocarilor; acea liniste care te face sa zaresti chiar si pentru cateva minute, lumina a tot ce exista. Intreaba Universul Daca ai putea pune intrebari despre relatii, decizii sau situatii din viata ta si ai primi raspunsuri asupra carora poti medita sau contempla, te-ar ajuta in viata de zi cu zi?

Acest site foloseste cookie.